Direktlänk till inlägg 9 december 2011

Sjukt sugen

Av Mamman - 9 december 2011 20:55

Efter att ha varit helt osugen på både glass, godis och kakor sen jag hade ont i halsen för ett par veckor sedan så fick jag plötsligt ett enormt sug efter alltihop det där.

Jag vet inte men kanske har jag ätit lite annorlunda idag eller ja, jag vet inte men nu sitter jag här med en proppfull mage. För se jag ha både klämt i mig en lussebulle, pepparkaka, glass, choklad och på det en apelsin. Allt detta på rekordtiden knappt en timme.


Det där suget får gärna återgå till det senaste veckornas "obefintligt". Tyvärr har det nog återkommit för att stanna. Det återstår att se. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mamman - 22 juli 2015 09:55

Det jag drömmer om nätterna är inte särskillt svårtolkat men det ger mig tankar och känslor som dröjer kvar långt in på dagen. Det jag drömmer är det jag inte vågar tänka när jag är vaken. Så enkelt är det. Frågan är bara vad jag ska göra med det hel...

Av Mamman - 28 juni 2015 06:16

Livet rullar på. Som vanligt går det i en rasande fart och svänger hit och dit. Bra och hoppfulla dagar blandas med skitdagar där uppförsbackarna känns omöjliga att ta sig uppför. Ändå så gör jag det. Ibland åker jag av vägen, gråter en skvätt och ge...

Av Mamman - 24 april 2015 10:03

Jag tror att alla kan vi bidra på olika vis för att göra världen lite bättre. Vad man väljer och har förmåga att göra är nog väldigt olika och så måste det få vara. Jag tror på frivillighet. Det som fungerar under en period i livet kanske inte funger...

Av Mamman - 23 april 2015 05:42

I börjar av veckan var jag och lilla L med maken när han skulle få sin behandling. Det är ganska odramatisk. En droppåse hängs upp och kopplas på och då ligger han där i ca 3 timmar. Men jag har länge tänkt att barnen ändå skulle få se just detta och...

+7

Av Mamman - 20 mars 2015 15:30

Livet rullar på. Vissa dagar/perioder är bättre än andra. Det blir ljusar och ljusare. Iallfall utomhus och visst hjälper det lite. Iallafall när det gäller orken att ta tag i saker. Städa ut, rensa, försöka komma framåt även om det är jag som måste ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se